Al contingut principal

Yuzz

  • YUZZ Sant Cugat
  • Programa Yuzz
  • Lliurament de premis i diplomes cinquena edició del Yuzz
  • Lliurament 4a edició premis Yuzz

El projecte Santander YUZZ, per a joves emprenedors amb idees innovadores, va començar l’any 2009 amb dos centres, a Barcelona i Madrid, com un viver tecnològic de grans idees. Des d’aleshores ha crescut de forma exponencial i amb l’impuls de Santander Universidades i la direcció del Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) ha arribat als 52 centres per tota Espanya, amb més de 1.000 participants per edició.

Sant Cugat va començar a participar a la segona edició, sent la tercera ciutat que s’hi sumava. Des d’aleshores i gràcies a aquesta iniciativa que té el suport de l’Ajuntament i la Fundació Sant Cugat Actiu, s’han creat 30 empreses,  en què hi treballen més de 100 persones.

El Centre Yuzz Sant Cugat va rebre el 2016 un premi a la millor coordinació per la implicació en el desenvolupament del pla formatiu dels i de les joves, comptant amb el suport d’experts locals que col·laboren amb el projecte desinteressadament. També pel suport emocional i la motivació al llarg del procés emprenedor, així com per les oportunitats facilitades als projectes.

El projecte Santander YUZZ compta a més amb el suport d’universitats de tot el país i múltiples col·laboradors com Indra, Tuenti, Intel, Organización de Estados Iberoamericanos, Secot, FPdGi, Fundación E&Y i RedEmprendia.

Convocatòria 2017-2018

El Centre Yuzz Sant Cugat ofereix formació, suport i mentoring gratuïts per a més de 20 joves. El programa premiarà al millor emprenedor/a del centre amb un viatge a Silicon Valley i podrà optar a 60.000 euros en finançament.

Sant Cugat ofereix també als projectes que queden en les 3 primeres posicions una estada gratuïta en el centre d’emprenedoria de Ca n'Ametller.

Si voleu informació i fer una preinscripció d’àmbit local us podeu adreçar a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa oae@santcugat.cat  o a la Fundació Sant Cugat Actiu cmscactiu@santcugat.cat.

Top