Al contingut principal

Tarifació social en activitats esportives extraescolars

  • Tarifació social en activitats extraescolars de l'OMET

La tarifació social vol apropar l’accés a les activitats esportives a les famílies amb menys ingressos. Per això s’han implementat una sèrie de descomptes als preus públics per tal que tothom pugui practicar l’activitat esportiva desitjada, com una manera de fomentar la salut i el benestar personal dels infants.

Els descomptes s’apliquen a totes les activitats esportives regulars organitzades per l’OMET en horari extraescolar. Estan destinats a famílies de Sant Cugat i tenen en compte la renda familiar. Prenen com a índex de referència l’IRSC. A partir d’aquest índex s’estableixen fórmules que defineixen 4 trams de renda que es corresponen amb 4 preus públics diferenciats amb descomptes que van des del 15 al 50%.

Procés de sol·licitud

Per tenir accés a aquests descomptes, cal que la família presenti el full d’autorització de comprovació de les dades degudament signat en el moment de fer la inscripció, ja sigui a la pròpia escola o a l’OMET (podeu obtenir aquest full a l'escola o a l'OMET). En cas que la inscripció ja s’hagi fet, el document s'ha de presentar en els mateixos canals el més aviat possible.

Una vegada recollida la sol·licitud, es comprovarà el tram al que queda situada cada família, s’aplicaran els descomptes pertinents i es comunicarà a les famílies interessades.

 

Simulador quota activitats esportives
No
Top