Al contingut principal

Procés participatiu del barri del Monestir

 • Procés participatiu barri del Monestir
 • Jocs infantils a la plaça d'en Coll
 • Perspectiva del carrer de la Creu
 • Xalet Negre

L'Ajuntament ha impulsat el procés participatiu del pla del barri Monestir-Sant Francesc amb l'objectiu d'incorporar les propostes ciutadanes per dinamitzar i millorar el barri.

En dues fases

El procés participatiu del barri del Monestir-Sant Francesc ha constat d'una primera etapa de diagnosi, realitzada entre abril i maig de 2016, i al novembre del mateix any s'inicià la fase de propostes oberta a la ciutadania i les entitats.

L'objectiu ha estat recollir idees i aportacions dels veïns i veïnes del barri per millorar l'espai públic, la mobilitat, el comerç, l'habitatge i els equipaments. 

Recollida de propostes

Es van recollir propostes per mitjà d'un qüestionari on-line i un qüestionari en paper que es va enviar a tots els veïns. 

Paralelament, es van organitzar dos tallers de debat ciutadà per tal d' intercanviar i debatre col·lectivament les propostes per millorar el barri:

 • Dissabte, 26 de novembre. Equipaments, Espai públic i Habitatge. De 10 a 14 h, a l'Escola Collserola
 • Dimecres, 30 de novembre. Mobilitat i Comerç. De 19 a 21.30 h, a la Casa de Cultura

Presentació de conclusions

La presentació de conclusions va tenir lloc el passat 23 de febrer de 2017 al Xalet Negre

A documents relacionats podeu consultar els resultats dels tallers de propostes. Al document relacionat Fulletó informatiu del Pla del Monestir  i en aquest blog podeu consultar informació de la primera etapa del procés i el contingut de les reunions realitzades fins ara. Si voleu més informació envieu un correu electrònic a participacio@santcugat.cat

 

On

 • Xalet Negre

  Plaça d'en Coll, 4
  08172 Sant Cugat del Vallès

  936 030 529

Top