Al contingut principal

Pla d'Igualtat

  • Vine i participa en el III Pla d'Igualtat
  • Fem un tàndem cap al futur

El II Pla d’Igualtat de gènere per a la ciutadania de Sant Cugat té com a objectiu principal promoure la igualtat entre dones i homes, per afavorir canvis estructurals en la ciutadania des de la perspectiva de gènere amb el suport del compromís institucional i la gestió transversal de les polítiques i recursos municipals.

quatre línies estratègiques de treball:

  1. Impuls de les polítiques de gènere.
  2. Lluitar contra la violència de gènere.
  3. Ocupació i emprenedoria: talent i lideratge femení.
  4. Benestar i qualitat de vida.

El treball transversal, la formació en perspectiva de gènere, la promoció de la coeducació i la coresponsabilitat, i la participació de les entitats i la ciutadania en general, i en especial les dones, constitueixen els objectius específics.

En marxa el III Pla

Un cop finalitzat el II Pla d’Igualtat, cal plantejar un nou pla d’acció de polítiques d’igualtat de gènere a Sant Cugat. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament està endegant un tercer pla en què vol incorporar les diferents sensibilitats i necessitats de gènere a la ciutat, de manera participativa.

És per això que la regidoria d’Igualtat organitza diferents sessions de treball obertes a tota la ciutadania amb la voluntat que el III Pla d’Igualtat compti amb la necessària complicitat ciutadana i de les entitats que treballen per una societat més igualitària.

Participa en el III Pla d'Igualtat:

  • dijous, 20 d'abril. Temps, ocupació i apoderament
  • dimecres, 26 d'abril. Drets i qualitat de vida
  • dimecres, 10 de maig. Conclusions i debat

Totes les sessions es realitzaran a la Casa de Cultura, de 18 a 19.30 h. Es pot assistir a una o vàries. Inscripcions a donainformacio@santcugat.cat, indicant si es necessita el servei de ludoteca infantil.

Top