Al contingut principal

Mercantic

  • Interior del Mercantic
  • Entrada del Mercantic

Mercantic és l’espai dedicat a la compra venda d'antiguitats, subhastes i enderrocs arquitectònics. Reuneix prop de 90 comerciants: antiquaris, brocanters, artesans, col·leccionistes... ubicats en diferents botigues, algunes al pati exterior i d’altres en petites botigues instal·lades dins el que antigament era una bòbila de ceràmica. S’ha convertit en un referent europeu.

Al recinte i carrers del costat hi trobareu tota mena d'objectes i articles de segona mà. Més de 150 paradetes omplen el Mercantic amb mobles, llibres, antiguitats i objectes únics.

Vintage Fest, la fira d’antiguitats de Sant Cugat

Tot i que al Mercantic s’hi treballa tots els dies de l’any, i que tots els diumenges hi trobem desenes de comerciants vinguts d’arreu del país per oferir o comprar tota mena d’objectes de segona mà, la meca del brocanter, el dia de més afluència, és el primer diumenge del mes. Rep el nom de Vintage Fest, de 8 a 15 hores.

Més de 150 parades busquen el millor lloc entre el propi recinte, l’avinguda Graells i la plaça de l’ermita de Sant Domènech per donar-se a conèixer entre els  visitants. L’Ajuntament recolza el projecte i col·labora amb el Mercantic facilitant espais per als comerciants i aparcament a disposició dels visitants amb el propòsit de fomentar el Vintage Fest com a atractiu turístic per la ciutat.

La Vintage Fest és la continuació, en format ampliat, de les tradicionals descarregades que Mercantic porta celebrant des de la seva fundació.

Oferta gastronòmica

Al Mercantic es pot trobar també una oferta gastronòmica molt variada a càrrec del Siglo, el Xiringuito i el Cafè Belgrado, integrants del recinte i promotors també d’una oferta cultural i musical permanent.

Tots els diumenges del mes, el Siglo rep els visitants proposant el Concert-Vermut. La Llibreria El Siglo obre també les seves portes amb el ja disponible fons de la Llibreria Canuda de Barcelona.

Més informació al web del Mercantic: mercantic.com.

On

  • Mercantic

    Avinguda de Rius i Taulet, 120
    08173 Sant Cugat del Vallès

    936 744 950

Top