Al contingut principal

Tramitació d'activitat empresarial - FUE

  • Recepció a l'Ajuntament
  • Oficina d'Atenció Ciutadana

La Finestreta Única Empresarial (FUE) és el punt de referència únic de les empreses, persones emprenedores i intermediàries en la seva relació amb l'administració.

Es basa en un model de relació integrat d'atenció que permet a l'empresariat poder realitzar les seves gestions administratives i tràmits, independentment de qui en sigui l'ens responsable.

Consulteu la relació de tràmits municipals d’empresa i activitat comercial a la FUE.

Cerca guiada

La Cerca guiada de tràmits és una eina per a conèixer els tràmits necessaris per a desenvolupar qualsevol activitat econòmica, independentment de l'administració competent. A partir del tipus d'activitat i la ubicació, l'eina genera una sessió de preguntes que cal respondre. El resultat del qüestionari és un informe detallat dels tràmits, l'ordre en què s'han de fer, el lloc, els requisits, els documents necessaris i les taxes que cal pagar.

Amb l'enllaç a la Cerca guiada de tràmits habilitada al web canalempresa.gencat.cat, l'Ajuntament ofereix informació d'aquells tràmits necessaris per portar a terme l’activitat que no són de la seva competència.

Top