Al contingut principal

Escola de pares i mares

  • Escola de pares i mares curs 2016-2017: cicle eines educatives, cicle transicions educatives, cicle TIC
  • Escola de pares i mares: xerrades i tallers

Espai per donar suport a les famílies en la tasca d’educar als seus fills i filles, tot oferint activitats (cursos, tallers, xerrades) que permeti avançar en el coneixement i la reflexió sobre la convivència i les relacions familiars, la salut, l’orientació acadèmica i professional, el vincle escola - família. Aquesta oferta formativa és oberta a tots els pares i mares, així com a les AMPA.

A l’ inici de cada curs escolar s’informa de la programació de l’Escola de pares i mares. També es fa difusió de possibles actualitzacions posteriors.

Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia. Els cursos i tallers tenen places limitades, heu d'esperar rebre confirmació. A mesura que s'exhaureixin les places s'indicarà a l'Agenda, al costat de cada activitat.

Inscripció Activitats Formatives - Escola de pares i mares

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris

Dades personals
Activitats

Les dades personals recollides s’integraran al fitxer GESTIÓ ACTIVITATS FORMATIVES, del Patronat Municipal d'Educació, que té per finalitat la gestió de les activitats formatives organitzades pel Patronat Municipal d’Educació i estaran protegides d’acord amb el que preveu la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD). Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei us podeu adreçar al Patronat Municipal d’Educació, per correu ordinari indicant “Ref. Protecció de dades” a Plaça de la Vila 1, 08172 de Sant Cugat del Vallès o enviant un correu electrònic a lopd_pme@santcugat.cat

Top