Al contingut principal

Detall servei: Celebració de matrimoni civil

  • Matrimoni civil

Qualsevol parella vinculada amb Sant Cugat es pot casar a l’Ajuntament (consulteu el tràmit Celebració de matrimoni civil).

Abans cal iniciar el tràmit al Registre Civil del municipi on com a mínim un dels contraents estigui empadronat.

Avís molt important

Encara que hagueu reservat a l’Ajuntament data pel vostre casament i hagueu abonat la taxa corresponent no podreu contraure matrimoni si el Registre Civil no us autoritza. És per això que, amb independència dels tràmits que feu a l’Ajuntament, us haureu d’adreçar al Registre Civil del municipi on esteu empadronats per sol·licitar aquesta autorització, que pot trigar més de 4 mesos en tramitar-la.

Les persones empadronades a Sant Cugat han de dirigir-se al Registre Civil situat a l'edifici de l'antic ajuntament, a plaça Barcelona, 17 (Tel. 93 674 66 96).

Com puc fer la pre-reserva?

Accediu al calendari des d'aquest enllaç i seleccioneu la data i hora desitjada. Tot seguit haureu d'emplenar el formulari que se us obrirà i enviar-ho. Un cop enviada la sol·licitud rebreu per correu electrònic la informació sobre el vostre nom d'usuari i contrasenya, dades amb les quals podreu accedir a la consulta a través del calendari.

Com confirmar la pre-reserva?

A través de correu electrònic rebreu el qüestionari per preparar la cerimònia i la factura amb l'import de la cessió de la sala. En un termini màxim de 15 dies des de la recepció d'aquest correu haureu de trametre a l'Ajuntament la següent documentació: - fotocòpia dels DNI de la parella i dels de/les testimonis - comprovant del pagament de la factura - el qüestionari emplenat.

Aquesta documentació l'haureu de trametre accedint amb la vostra contrasenya a la pàgina del calendari o bé aportant-la a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

 

On

Top