Al contingut principal

Detall notícia

  • Adequació del nou carril per a bicis i vianants que connecta Coll Favà i Can Sant Joan

30 de agost 2017 Mobilitat

Un nou carril per a bicicletes i vianants enllaça el barri de Coll Favà i la zona de Can Sant Joan

La connexió, pel camí de Sant Cugat a Sabadell i l’avinguda Alcalde Barnils, és una de les propostes dels Pressupostos participatius.


L’Ajuntament ha gairebé enllestit durant aquest mes d’agost els treballs d’adequació d’un nou carril per a bicicletes i vianants que connecti el barri de Coll Favà amb els equipaments educatius i les empreses de Can Sant Joan.

El nou itinerari enllaça els actuals carrils bici dels carrers Vicenç Foix i Víctor Hugo, a Coll Favà, amb l’antic camí de Sant Cugat a Sabadell i amb l’avinguda Alcalde Barnils.

Aquesta actuació implica reduir a un sol sentit de circulació viària el camí de Sant Cugat a Sabadell, mentre que a l’avinguda Alcalde Barnils es mantenen els dos sentits de circulació i s’hi afegeix un nou carril exclusiu per als ciclistes.

Els treballs, fets a principis d’agost, han consistit en la senyalització horitzontal i vertical del carril i en la col·locació d’elements de separació per garantir la seguretat. Queda pendent, per al mes de setembre, l’adequació d’un petit tram de vorera al carrer Víctor Hugo.

Les obres van a càrrec de Serveis Vials del Vallès i tenen un cost d’uns 25.000 euros.

Pressupostos participatius

El carril per a bicis i vianants entre Coll Favà i Can Sant Joan és un dels 12 projectes guanyadors dels primers pressupostos participatius impulsats per l’Ajuntament de Sant Cugat. Concretament, es tracta d’una de les propostes petites, de fins a 50.000 euros, i va rebre 2.119 vots.

Actualment, l’Ajuntament ja treballa en la campanya del pressupost participatiu del 2018.

 

Top