Al contingut principal

Detall notícia

  • Inauguració de Yuzz 2017
  • Inauguració de Yuzz 2017
  • Inauguració de Yuzz 2017

13 de gener 2017 Economia

Sant Cugat acull per setè any consecutiu el programa per a joves emprenedors Yuzz amb 20 nous projectes

Els participants rebran formació i assessorament, optaran a un premi econòmic per arrancar el seu projecte i el guanyador, viatjarà a Silicon Valley.


Enguany, Sant Cugat acull per setè any consecutiu el programa per a joves emprenedors Yuzz, reafirmant així la seva aposta pel foment de l’emprenedoria. Participen al programa Yuzz 2017 un total de 20 projectes empresarials amb base tecnològica, seleccionats entre els 35 que es van presentar. En conjunt, els i les participants d’enguany seran més de 45 entre titulars i col·laboradors.

En l’edició d’enguany s’ha vist un increment del nombre de noies emprenedores (8 impulsores de projecte i 5 col·laboradores); un increment de projectes que contemplen algun tipus d’impacte social; emprenedors i emprenedores amb més d’una idea i projectes més definits, en diferents fases però amb un major grau de definició.

El programa Yuzz està impulsat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i té una de les seus a Sant Cugat, gràcies al suport de l’Ajuntament i de la Fundació Sant Cugat Actiu. Es tracta d’un concurs d’emprenedoria adreçat a joves de 18 a 31 anys que vulguin desenvolupar un projecte empresarial amb base tecnològica. Els participants rebran formació i assessorament durant cinc mesos a Sant Cugat perquè puguin treballar per desenvolupar el seu projecte.

Tots els participants Yuzz d’arreu de l’Estat optaran a tres premis econòmics –en total sumen 60.000 €- que es destinaran a posar en marxa els projectes empresarials guanyadors. D’altra banda, el millor projecte Yuzz a nivell santcugatenc guanyarà un viatge a Silicon Valley per conèixer el bressol de la innovació tecnològica i una estada gratuïta d’un any a Esadreàpolis per poder desenvolupar el seu projecte.

En l’acte de presentació del programa la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Joana Barbany, va donar-los la benvinguda i va dir-los que “esperem que dels vostres projectes neixin empreses i que s’implantessin a la ciutat, i contribuir a incrementar el patrimoni empresarial que conforma aquest ecosistema emprenedor ric, per la diversitat, i generós per la implicació amb l’emprenedoria i amb els projectes de ciutat”.

 

Top