Al contingut principal

Detall notícia

  • Acte d'hissada de l'estelada en un terreny a l'entrada del municipi per la carretera de Cerdanyola

26 de juny 2017 Alcaldia

Mercè Conesa participa en la hissada de la bandera estelada que, de nou, torna a onejar a Sant Cugat

L’ANC i Òmnium Sant Cugat l’han hissat en un terreny de propietat privada a la carretera de Cerdanyola, en una de les entrades del municipi.


L’alcaldessa, Mercè Conesa, ha participat, divendres passat, en l’acte d’hissada de la bandera estelada que han organitzat l’ANC i Òmnium Sant Cugat en un terreny de propietat privada situat a la carretera de Cerdanyola (km 5’8 BP-1413). L’acte ha comptat amb el coordinador de l’ANC, Josep Lluís Lliberia, el president d’Òmnium Sant Cugat, Lluís Bonet, i el propietari del terreny, Albert Birbe.

Aquest acte té lloc després que la justícia ordenés la retirada de les estelades que l’Ajuntament havia instal·lat en un primer moment a la plaça de Lluís Millet i posteriorment a la plaça d’Octavià.

Segons Mercè Conesa, “aquest és un acte reivindicatiu i de llibertat d’un poble que segurament està vivint el procés més important des de la fi de la dictadura”. Segons l’alcaldessa, “som ciutadans que hem volgut respectar la justícia, però que també sabem que, al segle XXI, no hi ha d’haver barreres quan volem exercir la llibertat d’expressió, d’opinió i de pensament”.

 

Top