Al contingut principal

Detall notícia

  • Adaptació del cartell del Dia de la Dona 2017
  • Patricia Galán Pascual, rebent el premi com a guanyadora del concurs de cartells del Dia de la Dona 2016

15 de febrer 2017 Ciutadania

L’estudiant de l’Escola d’Art i Disseny Patricia Galán, autora del cartell del Dia de la Dona 2017

La seva proposta ha estat la guanyadora entre les 51 presentades a la setena edició del concurs de cartells per al 8 de març.


Patricia Galán Pascual, estudiant de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Sant Cugat, és l’autora del cartell del Dia de la Dona 2017. La seva proposta s’ha imposat en el concurs de cartells organitzat per l’Ajuntament de Sant Cugat (a través de l’Escola d’Art i Disseny i el Servei d’Informació i Atenció a la Dona), adreçat específicament a l’alumnat de cicle formatiu de grau mitjà i superior de les escoles d’art i disseny i de batxillerat artístic dels instituts d’ensenyament secundari del Vallès Occidental. Aquesta és la setena edició del concurs de cartells del 8 de març.

Enguany s’hi han presentat un total de 51 obres d’estudiants de dues escoles d’art i de dos instituts de batxillerat artístic. El jurat va escollir el cartell Reescrivim la història  de Patricia Galán, mentre que el d’Esteve Garriga, del mateix centre, ha quedat segon, i el de Paula Blas, de l’IES Jaume Mimó de Cerdanyola, ha quedat en tercera posició.

Es dóna la circumstància que Galán, estudiant de 2n d’Il·lustració, va ser la guanyadora d’aquest concurs en l’anterior edició, a 2016. Les propostes és presenten sota pseudònim i, per tant, el jurat les valora sense conèixer la identitat de les persones autores. El cartell seleccionat és la imatge que s’utilitza per a les diferents activitats que organitza l’Ajuntament pel Dia Internacional de la Dona.

 
Top