Al contingut principal

Detall notícia

  • La 12a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat, a la Festa de Tardor 2016
  • L'alcaldessa votant a la paradeta dels Premis a la Festa de Tardor 2015

20 de octubre 2016 Ciutat

La Festa de Tardor donarà un any més el tret de sortida als Premis Ciutat de Sant Cugat

El període de votacions d’aquesta 12a edició s’allargarà fins el proper 19 de febrer i culminarà en la gala del dilluns 6 de març de 2017.


La Festa de la Tardor marcarà, com cada any, el tret de sortida dels Premis Ciutat de Sant Cugat, que distingeixen persones, entitats, associacions o empreses que hagin tingut  un paper destacat en la vida de Sant Cugat al llarg de l’any anterior. En aquesta edició, la Comissió de Propostes dels Premis ja ha escollit les primeres cinc candidatures.

Les cinc primeres candidatures

Alex Trullas, subcampió d’Espanya de Boccia. L’Alex Trullàs va guanyar la medalla de plata, en categoria individual, i la medalla d’or en categoria de parelles junt amb el seu company Vasile Agache, al campionat d’Espanya de Boccia, celebrat a Pinto el mes de juny del 2016. El Boccia és un esport paralímpic, de precisió i estratègia, que manté certa relació amb la petanca. Les persones que practiquen aquest esport tenen discapacitat física i són usuàries de cadira de rodes.

Alumnes de l’escola Thau Sant Cugat. Per ser un dels cinc equips guanyadors de la 3a edició dels Premis Repte Emprèn de l’Obra Social La Caixa, creant una manta impermeable multifuncional per a refugiats. Un total de 1.313 equips d’alumnes de tota Espanya es van presentar a l’edició 2016 d’aquest premi.

Esplai Pica Roca. Per 30 anys de dedicació als nens i nenes de Sant Cugat, una tasca que ha comptat amb un munt de monitors durant aquestes tres dècades a la ciutat, i molts pares agraïts per l’atenció que han rebut els seus fills.

Jan Freixa. Per haver guanyat el premi Nissan de disseny industrial sobre automobilisme. Aquest estudiant santcugatenc, des dels 17 anys, ha guanyat els tres premis existents sobre aquesta temàtica a l’estat espanyol. Marques de cotxes com Seat o Nissan s’han inspirat en els seus dissenys.

L’Ateneu, 60 anys. L’Ateneu sancugatenc va néixer el 1956 de la mà d’un grup de ciutadans afeccionats l col·leccionisme, la numismàtica i la filatèlia, quan Sant Cugat era un poble.Amb el pas dels anys, l’Ateneu s’ha anat adaptant a la ciutat que ha esdevingut Sant Cugat, fidel però al concepte que un dia aquell grup d’afeccionats a la filatèlia va imaginar per a aquesta ciutat. Organitzador també de la Festa de Tardor, que enguany fa 40 anys.

Calendari

El diumenge 23 d’octubre, de 10 a 14 h, a la fira d’entitats de la Festa de Tardor, les persones que ho desitgin podran fer les seves propostes o efectuar votacions. A partir de diumenge, a més, es podrà fer també al web www.santcugat.cat/premis.

El període de votacions romandrà obert fins al 19 de febrer de 2017. La gala de lliurament dels Premis es farà el dilluns 6 de març de 2017, al Teatre-Auditori Sant Cugat.

Els Premis estan organitzats per l’Ajuntament de Sant Cugat i compten amb la col·laboració del Tot Sant Cugat i Cugat.cat.

Top