Al contingut principal

Detall notícia

 • Presentació de Músics de carrer a un dels 10 espais previtos, al carrer de la Torre
 • Presentació de Músics de carrer, al carrer de la Torre
 • La tinent d'alcalde Carmela Fortuny, acompanyada de la regidora Mayte Pérez, presentant Músics de carrer
 • Plànol amb la localització dels deu Espais Pua

20 de febrer 2017 Cultura

El projecte ‘Músics de carrer’ oferirà deu espais per a la música en directe, del 17 d’abril al 30 de setembre

Un jurat especialitzat seleccionarà fins a 30 propostes entre totes aquelles que es presentin a la convocatòria, a partir de l’1 de març.


Músics de carrer és un programa de dinamització musical de l’espai públic a Sant Cugat en el qual s’identificaran uns espais determinats de l’eix de vianants del centre de la ciutat per a què durant el dia s’hi instal·lin diferents bandes musicals seleccionades amb anterioritat i hi puguin tocar.

Amb aquest projecte, l’Ajuntament oferirà espais per al directe per donar a conèixer el talent local, ordenar l’activitat musical al centre de Sant Cugat i crear nous espais per a la promoció musical. Músics de Carrer s’adreça a tots els músics, tant professionals com amateurs, així com a persones vinculades a centres de formació musical (centres educatius, corals, grups instrumentals, combos, etc.), de la ciutat.

Com funciona?

L’Ajuntament donarà 30 llicències per participar al projecte Músics de carrer, que tindrà una durada de 5 mesos (d’abril a setembre). Hi haurà 10 espais musicals anomenats Espais Pua, situats a l'eix de vianants del centre:

 • Pl. Lluis Millet
 • Cruïlla entre carrer Rosselló, carrer Valldoreix i carrer Sant Bonaventura
 • Plaça Doctor Galtés
 • Cruïlla carrer Santa Maria i carrer Xerric
 • Plaça dels Quatre Cantons
 • Carrer Santiago Rossinyol (a l’alçada del carrer Mir)
 • Carrer Santiago Rusiñol cantonada plaça d’Octavià
 • Cruïlla entre el carrer de la Torre i el passeig Francesc Macià
 • Cruïlla del carrer de la Creu, carrer Montserrat i avinguda Cerdanyola
 • Cruïlla avinguda Cerdanyola i passeig Torreblanca

Les propostes seleccionades s’estructuraran en tres categories: músics individuals; formacions de 2 a 5 integrants, i fins a 10 integrants per a les formacions vocals; i escoles o projectes formatius.

Es donarà a les bandes seleccionades un element distintiu que hauran de posar en un lloc ben visible en les seves actuacions.

Convocatòria

L’1 de març l’Ajuntament de Sant Cugat obrirà el període per sol·licitar participar a Músics de Carrer, fins al 20 de març. La primera temporada de músics de carrer començarà el 17 d’abril i finalitzarà el 30 de setembre del 2017 (ambdós inclosos).

Es posaran a disposició 30 llicències que donaran accés al projecte i que un jurat seleccionarà d’entre les peticions rebudes. El llistat dels músics seleccionats es publicarà a santcugat.cat el 31 de març.

Cada músic seleccionat podrà tocar un màxim de dues hores seguides, i l’horari del projecte a la ciutat serà de dilluns a dissabte, d’11 h a 13 h i de 18 a 20 h i diumenges d’11 a 13 h. Per saber més consulteu les condicions de participació.

Presentació del projecte

La tinent d’alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha destacat durant la presentació feta aquest matí el caràcter col·laboratiu de Músics de carrer, “que ens permetrà fer aflorar el talent santcugatenc alhora que regulem les actuacions musicals a l’espai públic. Tenim una magnífica ciutat amb un magnífic teixit comercial que dóna tot el suport a la proposta”. A l’acte, a un dels deu espais del projecte, ha estat acompanyada de la regidora de Comerç, Mayte Pérez, i el gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo.

Top