Al contingut principal

Detall notícia

  • Pàgina d'inici de www.mirasolacasa.cat
  • La regidora de Comerç, Mayte Pérez, al Mira-sol Centre
  • Interior del Mercat de Mira-sol

22 de maig 2017 Comerç

El Mira-sol Centre posa en marxa un nou servei de venda per internet per potenciar el comerç de proximitat

Al portal mirasolacasa.cat ja es pot comprar ‘on line’ a sis comerços d’aquest mercat municipal.


El complex Mira-sol Centre ha posat aquest dilluns el portal web www.mirasolacasa.cat per tal de facilitar les compres on-line als seus clients. “L’objectiu d’aquesta iniciativa”, ha remarcat la regidora de Comerç, “és potenciar la qualitat del servei i facilitar les compres als clients. És el primer mercat municipal de Sant Cugat que ofereix aquest servei”.

Mayte Pérez, durant la visita que ha fet aquest migdia al Mira-sol Centre, també ha explicat que “el 15% de les compres que es fan a Sant Cugat són als mercats municipals. Amb iniciatives com aquesta esperem que mica en mica aquest percentatge vagi creixent”.

De moment aquest web funciona amb sis comerços: Casa Cerdanya (carn), Peixateries Carrillo (peix), Ca l’Avia Roser (fruita i verdura), Kikirikim (aviram), Gasull (menjar preparat) i Cristóbal (xarcuteria). Properament se n’aniran afegint més.

Els lliuraments als domicilis es faran diàriament en els trams horaris de 12 a 20 h en franges de dues hores. L’àrea de lliurament inclourà tot el Vallès Occidental i Vallvidrera. Per comandes a partir de 100 € el transport serà gratuït, per imports menors es cobrarà 6,95 € per cada lliurament.

Top