Al contingut principal

Detall de directori

Culturals · Joventut

L'Ateneu

Avinguda de Gràcia, 16 - 08172 Sant Cugat del Vallès

936 745 195

secretaria@ateneu.cat

http://www.ateneu.cat

Horari

Horari secretaria:
Dilluns a Divendres: 09:15-13:00 / 16:15-20:30

Agost Tancat
 

Descripció

L’Ateneu és una entitat sense ànim de lucre, que va néixer el 1956 de la mà d’un grup d’afeccionats a la numismàtica i la filatèlia. L'Ateneu, de fet, és un bressol de cultura, i així va créixer: com a niu d’expansió artística i de divulgació cultural. Amb el pas dels anys la nostra entitat ha anat incorporant als seus estatuts activitats de responsabilitat social: des de projectes d’envelliment actiu, espais de treball amb la salut mental, foment de la lectura, lluita contra el fracàs escolar, voluntariats... fins a activitats de sensibilització ambiental i promoció del consum responsable. 

L'Ateneu també és un Centre Cívic de Sant Cugat que cada trimestre ofereix un munt de cursos i tallers.

I per si no fos poca cosa, és també un punt de trobada i relació, on gaudir d’activitats de tot tipus, exposicions, xerrades, conferències, presentacions de llibres, fer reunions o gaudir d’algun que altre espectacle.

Com a entitat, l’Ateneu està format per molts granets de sorra: socis que paguen una petita quota anual per participar de tot això i donar suport a aquesta tasca cultural i social. Tu pots ser Ateneu!

Top