Al contingut principal

Detall avís

  • Menjador escolar

maig15

juny02

Dilluns 15 de maig, 2017

Ajuts de menjador escolar per al curs 2017-2018

L’Ajuntament convoca ajuts econòmics individuals per a fer front a les despeses derivades de l’assistència a menjadors escolars durant el curs 2017-2018.

Pot ser beneficiari d'aquests ajuts l’alumnat empadronat a Sant Cugat de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, i que estigui matriculat en centres educatius del Vallès Occidental sostinguts amb fons públics.

Dates i lloc de presentació sol·licituds

Les sol·licituds s’han de presentar entre el 15 de maig i el 2 de juny de 2017 a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC). Les dates concretes van en funció del centre educatiu on estigui matriculat l'alumnat o s'hagi escollit en primera opció (futur alumnat de P3 o del pendent d’assignació de centre):

  • Del 15 al 19 de maig: Escoles Catalunya, Collserola, Jaume Ferran Clua, La Floresta, Pi d'en Xandri i Turó de Can Mates
  • Del 22 al 26 de maig: Escoles Ciutat d'Alba, Gerbert d'Orhlac, Joan Maragall, L'Olivera, Pins del Vallès i La Mirada
  • Del 29 de maig al 2 de juny: Instituts Angeleta Ferrer, Joaquima Pla i Farreras, Arnau Cadell i Leonardo da Vinci;  centres concertats Avenç, La Farga, Thau, El Pinar, Santa Isabel, Viaró i Pureza de Maria; centres d’altres municipis de la comarca.

Tràmit relacionat

Trobareu les bases de la convocatòria, la documentació que cal aportar i l’imprès de sol·licitud al tràmit Ajuts per a menjadors escolars.

Top