Al contingut principal

Sóc responsable

  • Campanya 'Sóc responsable'

La Fundació per l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA) ha posat en marxa la sisena Campanya d'esterilització i/o identificació d'animals, en vigor des de l'1 de febrer fins al 30 d'abril de 2017.

La campanya Sóc responsable, que té el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona, té els objectius següents:

  1. Informar la ciutadania de l’obligació legal de tenir identificats els seus animals, amb el microxip i la xapa corresponents i registrats al cens municipal
  2. Conscienciar sobre els avantatges d’esterilitzar els animals: s’eviten no només els problemes de salut i comportament, sinó que també es contribueix a evitar la superpoblació que provoca l’abandonament
  3. Identificar i esterilitzar el màxim d’animals de companyia per controlar la natalitat i millorar el seu benestar
  4. Optimitzar els recursos destinats per l’administració pública i les entitats protectores privades, evitant recollides i acollides d’animals perduts i abandonats.

Com s'ha de fer

Qualsevol persona propietària que vulgui esterilitzar el seu animal a preu reduït s’ha d'inscriure en el web socresponsable.org i així accedir a l'identificació i esterilització dels seus animals de companyia als preus màxims establerts per la Fundació. La relació de centres del municipi que participen en la campanya són els següents:

Dispensari Veterinari del Vallès. Tl 93.674.69.45

Centre veterinari mirasol. Tl 935894978

La Masia dels Animals. Tl. 935890571

L’Ajuntament de Sant Cugat comparteix els objectius de la campanya i col·labora en la seva difusió.

Top