Al contingut principal

Premis Ciutat de Sant Cugat

  • Gala Premis Ciutat de Sant Cugat 2015
  • Jaume Pla, Premi extraordinari Ciutat de Sant Cugat 2015
  • Guardonats amb els Premis Ciutat de Sant Cugat 2015
  • Gala del Premis 2014
  • Gala dels Premis 2011

Els Premis Ciutat de Sant Cugat són un reconeixement a aquelles persones i organitzacions que han tingut un paper rellevant al llarg de l’any anterior a la convocatòria dels Premis.

Des del seu naixement, cada any s’han distingit en un acte o gala de lliurament persones, entitats, associacions o empreses vinculades a Sant Cugat que han destacat en els àmbits social, cultural, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu, ja sigui localment o més enllà.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat no tenen una dotació econòmica. Consisteixen en una peça artística de l’escultor Salvador Juanpere i un diploma acreditatiu de la distinció.

En marxa la 12a edició

Els Premis Ciutat de Sant Cugat 2016 es lliuraran el 6 de març de 2017, a les 19.30 h, al Teatre-Auditori Sant Cugat. El termini per a la presentació de candidatures finalitzarà el proper 19 de febrer, data en què també es tancarà el període de votacions a les diferents candidatures.

El  divendres 24 de febrer de 2017 es reunirà el jurat per seleccionar les candidatures guanyadores. Presidit per l'alcaldessa Mercè Conesa, el jurat té enguany una vintena de components més: Cristina Paraira, Núria Gibert, Aldo Ciprian, Mireia Ingla, Roser Casamitjana, Pere Soler, Álvaro Benejam, Ramon Grau, Jaume Pla, Eva Tataret, Immaculada Amat, Montserrat Montesinos, Maria Xinxó, Silvia Ferrer, Albert Salarich, Francesc Fernández, Oriol Saltor, Maria Vancells i Cristina Urriza. El secretari és Josep Maria Rigau.

 

Top